Η Εταιρεία μας

Η Εταιρεία Πέτσα Clean ιδρύθηκε το 1992 στα Τρίκαλα.

Αντικείμενο της επιχείρησης είναι το εμπόριο Χαρτικών-Απορρυπαντικών-Πλαστικών-Συστημάτων Καθαρισμού και προϊόντα μίας χρήσης, κάνει την Πέτσα Clean σίγουρη και εύκολη λύση για κάθε επαγγελματία και νοικοκυρά ικανοποιώντας τις ανάγκες τους.

Σκοπός της εταιρίας είναι να λειτουργεί με βάση την ικανοποίηση των συνεργατών της, διατηρώντας μια στενά φιλική εμπορική σχέση μαζί τους.

Όλα τα προϊόντα μας έχουν επιλεχτεί με γνώμονα την άριστη ποιότητά τους και η πλειονότητα αυτών έχουν πιστοποίηση ποιότητας ISO.

Η γκάμα μας αυξάνεται διαρκώς με νέα καινοτόμα είδη.

Η μεγαλύτερη επιτυχία μας είναι ότι συνδυάζουμε την καλή ποιότητα με ανταγωνιστικές τιμές και καλό service με αποτέλεσμα να διατηρούμε ευχαριστημένους τους συνεργάτες μας.

Η Πέτσα Clean διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με παραγωγικούς και εμπορικούς οίκους του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού και κατέχει την αποκλειστικότητα της διάθεσης πολλών προϊόντων.

Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες μας για την καλή πίστη και προτίμηση που μας δείχνουν τόσα χρόνια και δεν σταματάμε να αυξάνουμε τις δραστηριότητές μας στηριζόμενοι σε αυτούς.
Keno anamesa sta div